Новата перла в короната на Isara – Isara ONE

Isara ONE – иновативната ергономична раница в семейството на Isara!

Раница с регулиране на платката, която расте заедно с Вашето дете.

Подходяща за деца на възраст над 3,5-4 месеца и ръст поне 62см. Благодарение на включените в комплекта разширители, Isara ONE включва и toddler размер.

На ширина регулирането се осъществява посредством велкро лепенки, разположени на вътрешната страна на колана. На височина регулирането е чрез PFA ремъците, разположени в горната част на панела.

В най-свито положение, платката е с ширина около 20см и височина 28см.

Демо бебето, използвано за снимките е с ръст около 62см

В най-разпънато състояние, без разширители, платката е с ширина 38см и височина 42см

Сравнение между Isara ONE и Isara V3 – платката на Isara One е около 2 смо по-голяма на височина от тази на  Isara V3

По този начин раничката може спокойно да се използва за носене на деца с ръст до към 86см.

На снимката Марина е на 1г9м с ръст 82см.

След израстване на тези сантиметри на помощ идват включените в комплекта разширители, благодарение на които Isara ONE се превръща в toddler рамер раница.

Раширители се закачат в горната си част за скрита метална кука отстрани на платката. В долната си част се нанизват на колана и се захващат за него посредством велкро лепенка във вътрешната част.

С разширителите ширината на Isara ONE  вече е 54см.

Или с други думи 20-38-54см – baby-standart-toddler размер.

На снимката е Габи, 4г10м, около 108см, 17кг.

Сами виждате колко практична може да бъде Isara ONE.

Isara ONE има и втори PFA ремъци, които служат за отпускане на презрамките. Това е и едно от подобренията спрямо Isara V3, което според мен е страхотно, защото с по-дълга подплатена част на презрамките раницата ще е подходящ и за по-високи и по-едри родители.  Подплатена част на презрамките вече е вече цели 58см, което допринася за повече комфорт при носене. Ширината на  презрамките и тук е 6см

За сравнение падингът на презрамките при Isara V3 е 39см.

Коланът.Това, което ми прави впечатление е, че при Isara ONE  коланът е сравнитело по-мек. Широчината му си остава 11 см. Изключително удобен и прилягащ по формата на тялото.

Isara ONE определено е една доста успешна раница, която може да се използва дълго време. Изключително удобна, мека и лесна за нагласяне. Тук добринася и ремъците за регулиране на презрамките. Горният ремък може да се затяга в посока напред. По мои впечатления затягането на презрамките в посока напред е предпочитана за по-голяма част от носещите. Затягането на предния по-къс ремък напред си остава и при Isara ONE.

Друго удобство, което е добавено при Isara ONE в сравнение с Isara V3, е двупосочното затягане на задния ремък, който свързва презрамките. Определено е доста по-удобно и по-лесно за нагласянето му.

При Isara V3 затягането е само в 1 посока.

Определено трябва да се пробва. Препоръчвам Ви я! Наистина е доста добро решение.

Вносители за България на ISARA е www.roshavo.com

До скоро