Tula Half Buckle – моята нова любов

Здравейте, Приятели 🙂

 

Най-после намерих време да Ви разкажа за моята най-нова любов, разбира се пак е от семейството на Baby Tula.

Това лято получих за тест новата носилка на Baby Tula – Tula Half Buckle – пробвах я и още в същия момент двете с Марина останахме много очаровани. Отдавна не бях тествала толкова удобна, а в същото време и функционална носилка.

 

dav

Tula Half Buckle е хибридна носилка от типа на мех дай слинговете. Имам в предвид, че прилича на раница по панела, но предоставя удобството на слинговете, заради това, че се връзва с кръстосване на опашките на гърба. А това, повярвайте ми, носи чуство на удобство и блаженство при носене.

Tula Half Buckle има същият удобен и добре познат колан като при Tula Free To Grow.

И при HlfBuckle имаме регулиране на платката, за да става и за по-малки бебета.

Регулирането на ширина и тук с копчета, като и тук имаме 3 позиции на редулиране.

На височина се регулира чрез PFA ремъците, разположени в основата на презрамките.

Максимално разпъната носилката става за деца с ръст до 86см, което е около 1,5-2-годишна възраст.

Разликата с раницата, така както споменах вече, е че тук нямаме презрамки, а опашки, които се кръстосват на гърба при носене отпред.

В основата си опашките са добреподплатени, подобно на презрамките при раниците и широки 7см. Това по себе си е предпоствака за конфорт при носене в областтана раменте на носещия.

Частта на опашките, която се кръстосва е само плат, широк 18см, т.е. не се получава натрупване на гърба ни, тъй като няма падинг.

При носене отпред кръстосването на опашките допринася за добро разпределение на тежестта на бебето, което носи удобство на носещия.

При носене на по-малко бебе е добре опашките отпред да се кръстосат под крачетата на бебето, а при носене на по-голямо дете, се кръстосват първо над, после под крачето. Също така е добре двата пласта на опашките да се разпънат върху таза на бебето, като по-този начин още по-добре се поема тежестта на порасналото дете.

Ето едно видео за носене отпред с Tula Half Buckle:

Рабира се, след като детето започне да седи самостоятелно седнало, можем и да носим на гръб с Tula half Buckle, като в този случай презрамките не са кръстосват, а са успоредни.

В следвашия линк има видео на това как се носи на  гръв в Half Buckle.

Лично на мен Tula Half Buckle ми е изключително удобна. Мога само да съжалявам, че вече не ѝ става на Марина, но поне лятото добре ѝ се порадвахме.

Tula  Half Buckle може да намерите в магазините на предстваителите за България на Baby Tula:

www.dundio.com

www.roshavo.com

www.sgusheni.com

Благодаря Ви за вниманието и не забравяйте, че при желание може да тествате или наемете Tula Half Buckle при мен в Слинготека 🙂

 

До скоро