Слинг с халки Amkalia ORBIT AQUARIUS

Описание

Слинг с халки Amkalia ORBIT AQUARIUS

100% памук

Плътност 240гр/м2

Идеален за новородено

Минимален период на наем – 1 седмица;

Наем: 10лв/ 1 седмица; 15лв/2 седмици