Ергономична раница Kaya Eywa, размер тодлър

Здравейте, приятели, не отдавна имах честта да тествам новата раница на българския бранд Kaya – Kaya Eywa, размер тодлър.

Изработена от тъканите слингове на едноименната марка, Kaya Eywa Toddler е мека, лесна за поддръжка и приляга перфектно към тялото на Вашето дете.

И тук имаме възможност за регулиране на платката по ширина и височина, което прави раницата подходяща за деца, при които размер стандарт умалява, но в същото време все още не са достатъчно големи за тодлър рамер.

Регулирането на раницата по широчина става чрез слингови връвчици в основата на платката, а на височина – чрез странично разположените PFA ремъци.

Връвчици за регулиране на платката по щирина
PFA ремъци за регулиране на височината

Kaya Eywa toddler е с достатъчно голяма платка, така, че да може да се използва дълго време. Широчината достига до 48см, а максималната висвочина на панела е 56см/

Презрамките са с дълга подплатена част, което ги прави подходящи и за по-едри и по-високи родители, за които раниците, чиито презрамки са с по-къс падинг, са по-неудобни.

Широчината им също е 7см, като са двойно подплатени за по-добро обиране на тежестта на детето.

И тук, както при стандартния размер на Kaya Eywa, липсва подплатения колан, което от своя страна допринася за по-добро и лесно оформяне на седалката. Страничната част на „колана“ е с мека подплата, широка 9см, за да не е само ремък върху тялото на носещия. Тази подплата допринася за максимален комфорт по време на носене.

Качулката на Kaya Eywa toddler е достатъчно голяма, с размери 21/24см. Прикрепя се за платката с помощта на тик-так копчета и при желание може да бъде свалена.

В горната част на платката, в зоната на врата, имаме допълнителни връвчици за обиране на луфта при необходимост.

При закупуване, раницата пристига в торба за съхранение в същия десен, протектори за презрамките и стилна чанта с дръжки, комплимент от основателката на Kaya.

 

Определено това е една изключително хубава и удобна раница, която пасва на всяко едно тяло.

Аз лично я тествах с двете си деца. Марина, която на снимките е на 1г9м, 82см и Габи, на 4г10м, около 108см.

Горещо я препоръчвам.

Всички продукти на българската марка Kaya може да разгледате на www.kayadesign.net

Пожелавам Ви приятно и усмихнато бебеносене!