Новата перла в короната на Isara – Isara ONE

Isara the one

Една раница от начало до край

Isara Тhe ONE – иновативната ергономична раница в семейството на Isara!

Раница с регулиране на платката, която расте заедно с Вашето дете.

Подходяща е за деца на възраст над 3,5-4м и ръст поне 62см до 104/110см, което 4-5-годишна възраст.

Носене на деца на различна възраст с Isara the ONE. 

Снимка 1 : демо бебе с ръст 62см; снимка 2 – Марина на 1,9г и 82см; снимка 3 – Габи на 4,10м – 108см

Регулиране на платката

Isara the ONE се регулира на широчина и височина, което позволява по-доброто напасване спрямо размерите на детето. На широчина платката се регулира послредством велко лепенка, като целия колан са набира към средата.  Този тип орзеряване позволява плавно отпускане на на платката с рестежа на детето. На платката се регулира посредством долните PFA ремъци, разположени  в основата на презрамките в горната част на панела.

В най-свито положение, платката е с ширина около 20см и височина 28см. В най-разпънато състояние, без разширители, платката е с ширина 38см и височина 42см

Toddler размер

Както вече споменах Isara the One е подходяща и за носене на по-големи деца.

Благодарение на включените в комплекта разширители, Isara

the ONE се разширява до toddler размер.

Закачане на разширителите

Раширители се закачат в горната си част за скрита метална кука отстрани на платката. В долната си част се нанизват на колана и се захващат за него посредством велкро лепенка във вътрешната част.на детето.

Със закачането на рашрителите широчината на раницата се увеличава до 54см, което я прави една страхотна тодлър раница.

Сравнение между Isara the One и Isara V3

Isara the ONE има и втори PFA ремъци, които служат за отпускане на презрамките. Това е и едно от подобренията спрямо Isara V3, което според мен е страхотно, защото с по-дълга подплатена част на презрамките раницата ще е подходящ и за по-високи и по-едри родители.  Подплатена част на презрамките вече е вече цели 58см, което допринася за повече комфорт при носене. Ширината на  презрамките и тук е 6см. За сравнение падингът на презрамките при Isara V3 е 39см.

В сравнение между Isara the  ONE и Isara V3 – платката на Isara the ONE е около 2 см по-голяма на височина от тази на  Isara V3. По този начин раничката може спокойно да се използва за носене на деца с ръст до към 86см.

Коланът е другото променено нещо в новия модел на Isаra. Това, което прави впечатление е, че при Isara the ONE  коланът е сравнитело по-мек. Широчината му си остава 11 см. Изключително удобен и прилягащ по формата на тялото.

Isara ONE определено е една доста успешна раница, която може да се използва дълго време. Изключително удобна, мека и лесна за нагласяне. Тук добринасят и ремъците за регулиране на презрамките. Горният ремък може да се затяга в посока напред. По мои впечатления затягането на презрамките в посока напред е предпочитана за по-голяма част от носещите. Затягането на предния по-къс ремък напред си остава и при Isara ONE.

Друго удобство, което е добавено при Isara ONE в сравнение с Isara V3, е двупосочното затягане на задния ремък, който свързва презрамките. Определено е доста по-удобно и по-лесно за нагласянето му. За сравнение при Isara V3 затягането е еднопосочно.

Лични впечатления:

  • изключително удобна за бебето и носещия;
  • лесна за нагласяне;
  • плавно оразмеряване спрямо ръста и възрастта на детето;
  • пирок диапазон за носене;
  • прилягане плътно по тялото на носещия.

Като „минус“, който някои родителите отбелязват е, че има много ремъци и катарами, което понякога създава объркване, с практиката човек свиква кое за какво е.

Оразмеряване на Isara the ONE

Носене отпред

Носене отпред toddler size

възраст : 3,5 м. – 48 м.

ръст: 62 см. – 104 см.

широчина: 20-38-54см

височина: 28-42см

носене: отпред и на гръб

материя: памучен слингов плат

цена наем: 20 лв.

цена закупуване: 350 лв.

Isara the ONE може да намерите в магазинa на предстваителя за България на Isara:

www.roshavo.com