Тъкан слинг шал Joy and Joe Benevolence allure

Здравейте, приятели <3

Нямам търпение да споделя с вас впечатленията си от най-новия слинг шал в сташа на Слинготека Joy and Joe Benevolence allure.

Искам да започна с това колко много ме трогна историята за създаването на този дизайн – причината поради която нямах търпение да си го закупя.

Десенът на слинга представлява много малки сърца събрани в едно голямо сърце. И това не е случайно.

Част от средствате, събрани от продажбите на Joy and Joe  Benevolence allure , се даряват за клиники за лечението на  деца със сърдечно-съдови заболявания.

Уви, имам близък човек, който като дете претърпява няколко сърдечни операции и тази кауза наистина ме трогна.

Създателката на Joy and Joe, Bisi Osundeko, решава да започне тази кампания в името на дъщя си Joy, която с със синдром на Даун и като дете претърпява сърдечна операция.

Повече за историята на този слинг може да прочетет в официалния блог на Joy anad Joe https://www.joyandjoebaby.com/blog

Слингът сам по себе си е страхотен. Материята е 100% памук, а плътността от 300гр/см2 го прави изключително стабилен при носене.

Страхотен е за носене на тодлъри, а предполагам и за новородени.

Отначало е по-твърд, но с времето се очупва и става доста мек. Кaкто казах стабилен е и дори при дълга разходка не се отпуска.

Преличащите цветове от червено през лилаво към синьо го правят идеален за начинаещи в бебеносенето майки, тъй като лесно могат да следят рексите при връзване.

Моят слин е размер 5. Днес за първи път го носих. Първо си направихме около 2 часа разходка, като вързах Марина в двоен хамак. Не усетих абсолютно никаква тежест в раменете и въпреки, че все още не е очупен, обирането беше лесно.

След това реших да изпробвам и еднопластово връзване за приспването и’ – FWCC with Pond finish. Въпреки, че си посла 1 час, слингът не се отпусна и не ми натежа.

За справка – Марина е на 1г8м, 80см и почти 10кг.

Определено съм впечатлена от новата ни носилка и препоръчвам да се тества.

Повече за слинговете на Joy and Joe може да научите от вносителя им за България www.koalababy.bg