Ергономична раница Baby Monkey Regolo

Baby Monkey Regolo

Следващата носилка, която искам да Ви представя, е ергономичната раница Baby Monkey Regolo.

Произведена в Италия, от тъкан слингов плат, тя се слави сред бебеносещите родители със своето удобство практичност. С нея може да носите детето си дълъг период от време.

Baby Monkey Regolo е регулируема ергономична раница, която става за деца над 4-5-месечна възраст /с ръст около 62см/ до ръст 104см – около 4-годишна въсраст.

Оразмеряването на платката на широчина и височина става посредством връвчици, които са от външната страна на панела. Външното разположение на връвчиците подпомага за по-лесното донагласяне на платката, ако има нужда от допълнително свиване или отпускане на платката, без да вадим детето от носилката.

В горната част на платката също има връвчица за регулиране в областта на врата на детето, за да може да се свие и там, ако има нужда. Така, когато бебето е по-малко, родителите са спокойни, че в областта на врата му няма луфт. Това, както знаем, е от изключителна важност, за да се осигури необходимата подкрепа на врата и горната част на гърба.

Типично за ергономичните раници на Baby Monkey Regolo е, че презрамките могат да се закопчат както отстрани на платката под мишницата, така и за колана.

Вторият вариант е изключително удобен, когато се носи по-малко бебе около 4-месечна възраст.

Когато презрамките са закопчани за коланa, върху гърба на дететто не се оказва никакво напрежение и се поддържа естествената С-образна извика на гърба.

Типично и много удобно за раниците на Baby Monkey e 3D мрежата от вътрешната страна на презрамките и колана. Тази мрежа дава възможност за по-доброто сцепление, което води след себе си повече комфорт при носене.

На колана на раницата има практичен джоб за най-необходимото, който се закопчава с цип.

Baby Monkey Regolo в сантиметри:

Височината на платката на Baby Monkey е 43см, а максималната широчина е 40см.

Когато е максимално свита, платката е широка 17см и е  висока 32см.

Коланът е широк 13см, а ремъкът на колана е 4см.

Презрамките са с широчина 7см и дебелина 2см.

Като се вижда от снимките по-горе нося и двете си дъщери с Baby Monkey Regolo.

На тези снимки бебето е на 10м, около 70см, а каката е на 4г, около 104см.

Прегръдки от мен с пожелания за щастливи бебеносещи моменти.

До скоро 🙂