Количката! Ergobaby METRO

Количката! Ergobaby METRO

За количката

Количката Ergobaby METRO е нов продукт в семейството на Ergobaby.

Изключително иновативен дизайн, с изчистена визия и несравнимо удобство – това е еперфектната количка за градските разходки и по време на път.

С Ergobaby на път

Количката Ergobaby METRO е изключително лека и компактна. Тежи само 6,3кг, а в сгънато положение е с размерите 52/44/23см. Побира се в отделенията за ръчен багаж на борда на самолетите и не заема място в багажника на автомобила – факт който я прави предпочитана по-време на пътуване

С Ergobaby на разходка

От друга страна  ERgobaby METRO е перфектна и за дългиразходки в градска среда. Изключително маневрена е и вози много нежно Вашето дете, благодарение на амортисьорите в предните 2 гуми.  боравенето с нея е лесно като детска игра – сгъва се с едно движение и с една ръка ързо и лесно.

Технически характеристики

Ergobaby METRO е с изключително здрава метална рама и големи станилни гуми, които осигуряват конфорт по време на движение. Седалката пада до легнало положение около 160градуса, което я прави подходяща и за по-малки бебета. Пускането на матрачето става посредством ремък, разположен в дискретен джоб в задната част на количката.

И отново, за конфорта на Вашето дете, матрачо е омекотено, което го право удобно при сън.

 

Опората за краката е с 4 степени в зависимост от възрастта на детето.

Задната част количката е мрежеста с цел циркулация на въздуха, но има опция сда се покрие с цел предпазване от студ и вятър през зимата.

Голям сенник, с UV защита, който има и прозорче за наблюдение с магнитно закопчаване.

Въпреки малките си размери Ergobaby METRO има достатъчно голям багажник, който побира доста багаж.

В комплекта

При закупуване на Ergobaby METRO тя идва с включен в комплекта дъждобран. Отделно може да бъде поръчан и кош за новородено, за да може да ползвате Вашата количка от самото начало.

А при покупка до… и ревю на сайта на Ergobaby, Вие получавате и раница за пренасяне METRO Carry Bag.

Моите впечатления

Лично аз, като майка, която изцяко носи децата си, за първи път разбрах, че една количка може да бъде удобна. С голямата си дъщеря изпробвах около 5 колички, но нито една от тях не отговори на моите очаквания и по-лошо – не беше удобна за детето ми.

Но с Ergobaby MARTO имах удоволствието цели 2 пъти да с насладя на притна разходка с количка. И само 2 пъти не за друго, а защото Слинготечната количка е част от библиотечния сташ и е винаги наете 🙂

 

Къде може да откриете Вашата количка Ergobaby METRO

http://www.dundio.com

http://www.roshavo.com

http://www.roshko.bg

http://www.sgusheni.com

Цена под наем: 30лв за 1 седмица; 45лв за 2 седмици

Пазарна цена: 685ле или 975лв с кош за новородено