Lon-done – The Wrap Show 2019

Lon-done The
Wrap Show 2019

The Wrap Show

Едно от най-големите бебеносещи събития в Европа, поредното, на което имах удоволствието да присъствам.

The Wrap Show се слави с голям интерес от страна на водещи марки производители на слингове и ергономични раници.

Там бяха мои любими марки като Kenhuru, Limas, Baby Tula, Didymos, Woven Wings, Integra Bbay, Kokadi, Mamamlila, Levate, Izmi Baby, Wear me, Angel Wings, Baie slings, Firespiral, Lenesha, Marisso Sling, Mamaruga, Petit & Me, Sleepy Nico, Sycha Slings, Tulip Turquoise и много други…

Лекции и уъркшопи

Разбира се не липсваха и много лекции и уъркшопи , водени от най-добрите специалисти в областта. 

Програмата беше пълна, като имаше отделно лекции за професионалисти – консултанти и библиотеки, както и тематични уъркшопи, отворени за всички. 

Водеха се паралелно по часове, тъй като бяха много, но по-важните за мен успях да посетя.

#trythemall

Над 1 час изарах в тестерската зона! Имаше 2 препълнени стилажа с най-яките слингове ever! Ръчнотъкани или машинно тъкани – прекрасни творения на водещи марки! За мен беше изтинско удоволствие и галене на сетивата да се докосна до тези красоти, да ги тествам , било тои с демо бебе и да се снимам с тях за спомен! Имаше предизвикателство, с което можехме да спечелим нещо от томболата. Всеки посетител получи картонче с място за печат/ З всеки тестван слинг, получвахме по 1 печат. При 4 печата – получаваш номерче за томболата.

Е, нямах късмет да спечеля, но не това бе причината да тестван,нали така 🙂

 

Срещите с приятели!

 Определено едно от най-хубавите неща по време на тези събития, редом до всички научено и видяно, си остават срещите със стари познайници 🙂 Миналата година, по време на първите ни пътувания, имах честта и удоволствието да се запозная с Хедвик от Wrap You In Love, с Тина Хофман от Дидимос, с Филип от Лимас, с Дерек от Интегра и много други!

Удоволствието да си общуваш с такива хора е безгранично! Това са хора, които са невероятни специалисти в областта на бебеносенето! Хора, от които можеш да научиш много!

 

 

Верен приятел и вечен спътник в приключенията!

Цвети от Вълшебен възел и онзи малък симпатяга Тоше са моите ведни другарчета и спътници при пътуванията досега! С тях е забавно, смешно и винаги интересно!

Обичаме заедно да покоряваме нови места и да попиваме спомени заедно.

Досега вече имаме 4 пътувания заедно, надяваме се още много!

Доста големи планове имаме за тази година 🙂

 

Необятен Лондон

Лондон си е Лондон и заслужава специално внимание!

Необятен, интересен, красив! Пълен с живот и история!

Град, който заслужава да се посети и да се разгледа!

ПристигнахмевЛондон, заедно с моя съпруг на  29 май рано сутринта в 7 часа местно време. Пътувахме до летището в Лутън и от там с автобус след 1 час бяхме в Лондон!

9 часа сутринта започна нашето Лондонско приключение от Бъкимганския дворец през Уестминстърското Абатсво, Биг Бен, Темза и Лондон Ай, Таур Бридж и Кулата на  Лондон!

Само за първия ден направихме 35к крачки! Добре, че бях с любимите ми „боси“ обувки на Vivo, че да не ми се изморят краката.

Времето слава Богу беше с нас, само първият ден поваля за около 30мин, а през останалото време беше супер. Напразно си носех чадър :), но чак на третия ден се тказах да го взимам.

По време на тази дълга разходка първия ден при разходката си покрай Темза се отбихме да хапнем на мега якото място по съветна Мира от Рошаво /благодаря тииии/ – Borough Market. Уникално вкусна и разнообразна храна. Намира се покрай Темза, от страната на Лондон Ай, между него и Тауър Бридж. Определено заслужава да се посети.

Ден 2: През втория ден сбъднхме една наша мечта. Да се качин на Лондон Ай. Времето беше прекрасно и имахме невероятни гледки!

Цената за колелото е 30 паунда, но в комбинация с още една атракция е 34 паунда за двете. Ние си избрахме разходка по Темза. Така, за 4 пауна, се разходихме по реката, а нашият прекрасен гид Джак ни разказваше за всяко едно нещо, покрай което минавахме. 

След Темза се качихме на Лондон Ай. Какви гледки!!! Вижда се целия град. Уникални  картини се разкриваха пред погледа ни. Определено си заслужава човек да се качи! Неописуемо е!

Ден 3 беше посветен на музеи. Добре е да знаете, че държавните музеи са безплатни. Ние посетихме Лонсонския музей и Техническия музей и до там ни стигнаха силите. На следващия ден, докато аз бях на The Wrap Show, Андрей посети и Британския музей. Лично аз не бях посдещавала толкова интересни и ОГРОМНИ музеи1 Горе долу около 3 часа на музей или за 1 ден максимум 2 музея 🙂

През останалото врме обикаляхме из цялата централна част на града с красиви, шумни и живи площади, невероятно зелени паркове и типични английски пъбове, разбирасе с типичната английска бира 🙂

А като почитател на веге храната, не мога да не споделя, че в този град има невероятно разнообразие на вегетарианска кухня!

И само една подсказка за пътуването в Лондон. Вместо да си купувате днесвна карта, която е 13.10 паунда, по-добре плащайте с безконтактната си дебетни карта, която трябва да чекирате на ВЛИЗАНЕ и на ИЗЛИЗАНЕ от метростанцията или автобуса. Така пътуването за 1 ден ще е само 7 паунда.

 

 

 

 

Моите впечатления

Ондон определено си заслужава. Всяко едно посетено място, всяка една минута в този град! Определно за мен е топ дестинация, която отново ще посетя! 

а The Wrap Show – може пък следващата ми визита на Лонсдон да е именно The Wrap Show 2020 – страхотно и пълноценно изживяване! Препоръчвам!