Manduca XT – първата раница с регулиране платката на Manduca

Ето го и отдавна чаканото от всички Ви ревю – представянето на новата ManducаXT – първата Manduca с регулиране на платката.

Изкллючително удобна раница, изработена от 100% органичен памук. Оразмерява се, както на ширина, така и на височина, от baby size до toddler, т.е обхваща целият бебеносещ период.

На ширина платката се оразмерява от 16см до цели 50см., което позволява прецизното позициониране на различни по възраст и ръст деца.

На широчина се оразмерява чрез свиване на платката към центъра на колана, а на височина имаме прецизно регулиране на платката в 3 позиции посредство цип.

В най-тясната си позиция раницата може да е с ширина 16-20см и височина около 35см. Това позволява перфектното поставяне в вргономична позиция на по-малко бебе.

Демо кукла с ръст около 62см

Когато е разпъната, раницата е подгодяща за по-големи деца, като може да се регулира от страндарт до тодлър.

Марина, 1г9м, 82см

ManducaXT е една доста удобна раница, като за комфорта а бебета добринася и подплатената чаst в областта на сгъвката на  колената.

Друг много хубав показател са дългите добре подплатени презрамки. Около 55см дължина и 7 см ширина, което ги прави удобни и за по-едри и високи родители.

Коланът е широк около 9см, като пасва идеално към тялото на носещия.

Качулката е достатъчно голяма, така че да е удобна и за по-големи деца, с размери ш:18/24-в.24см

Прикрепена е за платката и не може да се откачи.

ManducaXT е един страхорен избор за раница, която да обхваща целия период на бебеносене.

Позволява 3 позиции на носенето – отпред, на гръб и хълбок.

Официален представител на Manduca за България е: www.roshavo.com